Nieuws

Hans Biesheuvel 2

Uitstel van Belastingen

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer over de Belastingdienst en NOW-regeling. Daarnaast is er een interview met Hans Biesheuvel van ONL want zij hebben een ondernemers meldpunt tegen eenzijdige maatregelen geopend.

#47 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer over de Belastingdienst. Daarnaast blikken ze vooruit op een interview met Hans Biesheuvel van ONL vanmiddag.

#48 In deze Corona Update voor Ondernemers sprak Ron Lemmens met Hans Biesheuvel van ONL. Zij openen een ondernemers meldpunt tegen eenzijdige maatregelen waar kleine ondernemers nadelen van ondervinden.

#49 In de 17:00 uur editie sprak Ron Lemmens met Thomas Hendriks van De Ondernemer over het nieuwe koffiecollege dat ze gaan introduceren. Daarnaast ging het over de NOW-regeling, vertelden ze over een nieuw #supportondernemers initiatief en sloten ze af met de Sporters voor Ondernemers video van Minke Booij.

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 12:00 en 17:00 uur door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

corona roze met vormgeving

Luister live