Nieuws

Judith Eyck vakanties.nl

Noodloketten & Klimaatregelen

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de noodloketten voor zzp'ers, de verschillende scenario's die het MKB schetst, de discussie in het Europees Parlement en sprak men over klimaatmaatregelen en de situatie voor kleine- en grote winkels.

# 30 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de noodloketten voor zzp'ers die maandag open gaan, onderzoekt het MKB verschillende scenario's en sprak men over het verschil tussen sterke bedrijven en kleine leveranciers.

# 31 In de update van 12:00 uur ontdekte je alles over de nieuwe maatregelen van bouwmarkten, de discussie in het Europees Parlement en hoorde je Ondernemers voor Ondernemers.

# 32 In deze De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de effecten van de coronacrisis op het klimaat. De update ging daarnaast over de toenemende drukte bij callcenters wereldwijd, heeft Judith Eyck van vakanties.nl een nieuwe blog geschreven vanuit Argentinië en heeft Rintje Ritsma een video opgenomen voor Sporters voor Ondernemers.

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

Corona update roze website

Luister live