Nieuws

Jacco Vonhof MKB Nederland Corona Updates

Eerste week in de coronacrisis

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over het nationaal thuiswerkonderzoek, de maatregelen van brancheorganisatie CBL die zijn goedgekeurd door het kabinet, Jacco Vonhof van MKB-Nederland over de vragen die binnenkomen en wat er gebeurt in de reisbranche.

#13 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over het nationaal thuiswerkonderzoek, de maatregelen van brancheorganisatie CBL die zijn goedgekeurd door het kabinet, het initiatief Shelter Suit voor daklozen en de column van Marco Arnink op deondernemer.nl.

#14 In de update van 12:00 uur hoorde je alles over de inmiddels bekende tegemoetkoming van € 4000,-. Waar moeten ondernemers heen? Daarnaast Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, over de vragen die binnenkomen betaalme.nu en men blikte alvast vooruit op de volgende update.

#15 Ron Lemmens sprak in de laatste update van vandaag met Judith Eyck van Vakanties.nl. Welke invloed heeft de coronacrisis op de reisbranche en hoe gaan ze daar mee om?

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Dagelijks worden voorlopig, om 08:00, 12:00 en 17:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

Corona Updates

Luister live