Nieuws

Jacco vonhof

Jacco Vonhof van MKB Nederland over de maatregelen

Ron Lemmens sprak met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland en Hans Biesheuvel van ONL over het pakket van maatregelen door de regering bekendgemaakt werd. Verder hoor je waar ondernemers meer informatie kunnen krijgen.

#07 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers werd er gesproken over het pakket van maatregelen voor ondernemers die dinsdag door de regering bekendgemaakt werd. Verder werden er tips gegeven waar ondernemers die meer informatie willen terecht kunnen, zoals de Kamer van Koophandel.

#08 In deze update werd er gesproken over het pakket van maatregelen voor ondernemers die dinsdag door de regering bekendgemaakt werd. Over deze maatregelen werd gesproken met Hans Biesheuvel van ONL, die veel van deze maatregelen aangedragen heeft.

#09 Om 17:00 uur werd er gesproken over het pakket van maatregelen voor ondernemers die dinsdag door de regering bekendgemaakt werd. Ron Lemmens sprak erover met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland. Wat vindt hij van het maatregelenpakket en wat is zijn visie hierbij?

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Dagelijks worden voorlopig, om 08:00, 12:00 en 17:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

‘Onze insteek is, ook juist nu, ondernemers vooral op weg te helpen, te informeren en adviseren over hoe je om kunt gaan met de coronacrisis. Het wordt een combinatie van praktische oplossingen van collega-ondernemers en brancheorganisaties, en bijvoorbeeld de maatregelen vanuit de overheid’, stelt Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer.

“Onze economie krijgt binnen een week flinke klappen, het bedrijfsleven wordt hard getroffen, dan is het goed dat we met De Ondernemer snel kunnen schakelen om de informatievoorziening naar ondernemers optimaal te houden. Onze updates gaan verder dan alleen het laatste corona-nieuws voor ondernemers, alleen al de oplossingen vanuit het bedrijfsleven zelf maken de updates een must om elke dag naar te luisteren”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

Luister live