Nieuws

De Ondernemer 19 nov

Top secret

Robert van den Ham ontving tijdens De Ondernemer Jeroen Adriaans, ooit oprichter van Bamigo, in de studio. Tijdens de uitzending lanceerde hij zijn nieuwe merk Undiemeister. Ook belde Robert met Hans van Tellingen, directeur van Strabo, over de overname van Bruna.

Tijdens de uitzending onthulde hij wat zijn volgende stap is en gooide hij de website van zijn nieuwe bedrijf Undiemeister online. Ook belde Robert met Brexit-expert Lennard van Otterloo.

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham en Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en Anna Neeltje de Boer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

Luister live