Nieuws

260919 Data Studio Keir Cornelius

Platform economie?

Veel organisaties zien opkomende concurrentie van vaak nieuwe distributieve platformen. Om mee te gaan in deze trend kiezen veel organisaties ervoor zelf een online platform te bouwen. Luke Liplijn sprak in een Engelstalige Data Studio met Keir Cornelius van Matrixian Group.

Hoe manage je deze ontwikkeling? Hoe start je hiermee en hoe zorg je ervoor dat wat je ontwikkelt ook echt is waar de klant iets aan heeft? Luke ging tijdens deze radiotalkshow in gesprek met de Welshman Keir Cornelius, Product Owner bij Matrixian Group en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Data Platform waar onder andere banken, verzekeraars en de Rijksoverheid gebruik van maken.

Data Studio is een maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt!

In het programma Data Studio delen autoriteiten hun visie op het verzamelen en gebruik van data. Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?

Data Studio wordt gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en helpt organisaties slimmer te maken door middel van data analytics & science. 

Data Studio wordt mede mogelijk gemaakt door Matrixian Group | The Data Science Company.

Luister live