Nieuws

240619 People Power

HR en Change

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power het eerste uur met Radboud van Hal en Jan Tjerk Boonstra over HR. In People Power Change was Ankie van Wersch van Enviu te gast bij Glenn en Jeroen Busscher.

In het eerste uur besprak Glenn met zijn gasten twee belangrijke HR onderwerpen: de wendbare organisatie en de digitale transitie. Wat is de zin en onzin, welke rol pak HR en waar zijn de lichtende voorbeelden? In de studio waren Radboud van Hal, directeur van Human Capital Group, en Jan Tjerk Boonstra, hoofdredacteur van HR Strategie.

Changemakers zijn er zeker niet alleen in bedrijven. Ze zijn er ook met een maatschappelijke veranderopgave. In deze aflevering van People Power Change was te gast Ankie van Wersch van Enviu.

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live