Nieuws

130619 Financials van Morgen

Finance on the move!

Financials van Morgen stond in het teken van Finance in beweging! Ron Lemmens en Aaron van der Sanden gingen met vier experts in gesprek die alles weten op dit gebied. Zo spraken ze onder meer over de werkloosheid die in Nederland blijft dalen!

In de studio schoven aan Gerard van Hees, Vakbondsbestuurder FNV Finance; Peter Hein van Mulligen, Hoofdeconoom CBS; Erik Veurink, manager commercieel team FBD en Luuc Mannaerts, CEO October Nederland!

Financials van Morgen is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Financials van Morgen hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Financials van Morgen, live vanuit de studio van New Business Radio!

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Financials van Morgen. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

Financials van Morgen wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

Luister live