Nieuws

100519 Baaz Business Ras Lalmy

Start-up fabriek!

In Baaz Business op New Business Radio ontving Ron Lemmens in de studio Ras Lalmy, Managing Director bij YES!Delft Den Haag! Weinig anderen weten meer van innovatie en vooruitgang dan hij, als director zijnde van een letterlijke start-up fabriek!

Verder sprak Ron in de uitzending met Josy Soussan, Senior Communications & PR Manager Nederland van Funding Circle. De fintech-gigant herdefinieert financiering en groeit met ongekende vaart. Ron belde met Stephan Hager, General Manager Nederland van Donna Italia, om te achterhalen hoe de schalende pizzaleverancier erin slaagt de ‘Van Dobben’ onder de pizza te worden! Tot slot sprak hij ook nog met Roderick Commerell, Accountmanager opleidingen bij IT-opleider TSTC. 

Baaz Business is hét programma waarin ondernemers en leidinggevenden worden geïnformeerd en geïnspireerd! In elke uitzending komen snelle starters aan het woord en wordt in de studio gesproken met verschillende eindbazen. Elke tweede vrijdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur!

Baaz Business wordt gepresenteerd door Ron Lemmens in samenwerking met de redactie van Baaz Magazine, het platform voor ondernemers uit het mkb over business, management, lifestyle en het zakenleven. 

Luister live