Nieuws

250319 People Power Autisme

Zorg dragen in je organisatie!

Glenn van der Burg sprak tijdens het eerste uur van People Power met Brigitte van Blijswijk en Ingrid Claassen over het tot zijn recht laten komen van mensen met een vorm van autisme! Het tweede uur was HR-directeur Chris Langbroek van Saltro te gast!

Hoe kun je de kwaliteiten van mensen met een vorm van autisme tot zijn recht laten komen in jouw organisatie? Wat moet je doen en wat ook vooral niet? Te gast waren Brigitte van Blijswijk van de Autisme Ambassade van ABN AMRO en Ingrid Claassen van Vanuit Autisme Bekeken (VAB).

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel “HR creates People Power” gaat Glenn met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pak jij het aan in jouw organisatie? Hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? In deze aflevering was Chris Langbroek van Saltro te gast.

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live