Nieuws

Financials van Morgen afl1

Compliance in finance!

Financials van Morgen stond in het teken van compliance! Een onderwerp wat actueler is dan ooit! Ron Lemmens en Aäron van der Sanden ontvingen in de studio Peter Diekman, FBD-directeur Michel Strikker en Ziv Baïda van Altares Dun & Bradstreet!

In de nasleep van de economische crisis staan financiële instellingen voor de uitdaging om het vertrouwen in hun sector terug te winnen. De overheid houdt hen scherp in de gaten. De wetgeving is aangescherpt, het toezicht geïntensiveerd. Nooit eerder was het belang van compliance zo groot. 

Financials van Morgen is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Financials van Morgen hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Financials van Morgen, live vanuit de studio van New Business Radio!

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Financials van Morgen. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

Financials van Morgen wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

Luister live