Nieuws

080219 Baaz Business

De uitdaging!

De tweede aflevering van Baaz Business! Ron Lemmens en Baaz-redacteur Geert van der Klugt spraken onder meer Mark Appel, marketing director bij Exact, en ondernemersexpert Floris Venneman!

Met Mark Appel hadden ze het onder meer over de Exact Winter Release '19. Ook bespraken ze productupdates voor Exact Online, Globe, Synergy etc. 

Na een aantal succesvolle theatershows te hebben gegeven is Floris Venneman een aantal jaar terug failliet gegaan. Door alle lessen die hij door deze ervaring heeft geleerd is hij uitgegroeid tot veteraan ondernemer! 

Daarnaast bespraken Geert van der Klugt de Best of Baaz en de evenementenkalender. 

Baaz Business is hét programma waarin ondernemers en leidinggevenden worden geïnformeerd en geïnspireerd! In elke uitzending komen snelle starters aan het woord en wordt in de studio gesproken met verschillende eindbazen. Elke tweede vrijdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur!

Baaz Business wordt gepresenteerd door Ron Lemmens in samenwerking met de redactie van Baaz Magazine, het platform voor ondernemers uit het mkb over business, management, lifestyle en het zakenleven. 

Luister live