Nieuws

240119 Let's Talk Business RFID

RFID in fashion!

Een speciale Let's Talk Business over ondernemen in de mode, innovatie en RFID! Martine Hauwert ontving in de studio Tom van Geemen van omnichannel schoenenwinkel Wolkyshop en Loek Boortman, CTO en innovatiemanager bij GS1 Nederland!

Wolkyshop is een internationaal opererende omnichannel schoenenwinkel. Tom is eigenaar van tien monolabelshops en twee webshops. Hij gebruikt al meer dan vijf jaar RFID voor zijn voorraad-nauwkeurigheid in al zijn verkooppunten.

Vanuit GS1 Nederland is er een expertgroep RFID in de mode waar verschillende retailers ervaringen uitwisselen over het gebruik van RFID.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Martine Hauwert, Robert Denneman en Rick van Velthuysen.


Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

Luister live