Nieuws

110119 Baaz Business

Baaz Business!

Het nieuwe programma Baaz Business kende een mooie start op New Business Radio! In de eerste aflevering spraken Ron Lemmens en Baaz-redacteur Geert van der Klugt onder meer met Jarno van Hurne van Exact en Lars Bakker van Hiltermann Lease!

Met Jarno van Hurne hoorde je de trends van 2019 hoe ondernemers nog succesvoller kunnen zijn en hoe het MKB in Nederland nog sterker kan worden en Lars Bakker besprak de ontwikkelingen voor de zakelijke lease markt in 2019. 

Daarnaast hoorde je het Kickstart verhaal van Quinten Selhorst van Felyx sharing over de eerste deelscooters in Nederland en besprak Geert van der Klugt de Best of Baaz en de evenementenkalender. 

Baaz Business is hét programma waarin ondernemers en leidinggevenden worden geïnformeerd en geïnspireerd! In elke uitzending komen snelle starters aan het woord en wordt in de studio gesproken met verschillende eindbazen. Elke tweede vrijdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur!

Baaz Business wordt gepresenteerd door Ron Lemmens in samenwerking met de redactie van Baaz Magazine, het platform voor ondernemers uit het mkb over business, management, lifestyle en het zakenleven. 

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast.

Luister live