Nieuws

stage

New Business Radio Redactie Stage!

Vind je het leuk om creatief mee te denken over de invulling van onze programma's, meteen aan de slag te gaan met het maken van podcasts en artikelen voor op onze websites? Ben je nieuwsgierig en leergierig? Dan ben je hier op het juiste adres!

We hebben per direct ruimte bij De Radiofabriek voor hbo'ers en mbo'ers. Van artikelen schrijven, tot productie. Van social media tot het onderhouden van de website. Van vergadering tot het knippen van podcasts... Je werkt ook nauw samen met ons marketing team. Bij ons kan het allemaal! 

We begeleiden je bij je ontwikkeling en leerdoelen en je mag echt aan de slag, koffie haalt iedereen bij ons. We hebben dan ook de lekkerste koffie van het Media Park!
 
Wij mikken het liefst op een stage duur van tussen de 4-6 maanden. En, het zou niet de eerste keer zijn, wie weet houd je er wel je eerste baan aan over!
 
Heb je interesse? Stuur een mail met je CV en motivatie naar: ron.lemmens@ypca.nl en wie weet kunnen we je binnenkort begroeten als nieuwe collega in Hilversum!

Ervaring van Aron Stageperiode 19/20:

“Ik heb mijn stageperiode als leerzaam en veelzijdig ervaren. Doordat YPCA aan het groeien is zijn veranderingen een dagelijks onderwerp. Deze veranderingen zorgde ervoor dat mijn werkzaamheden niet als een herhaling voelde maar juist een leerproces. Dit vond ik een fijne manier van werken omdat ik denk dat je van nieuwe ervaringen jezelf goed kunt ontwikkelen."

Luister live