Nieuws

IBC 2018 dag 1 Tommy Ferraz

New Business Radio met Media Park LIVE! vanaf IBC!

In samenwerking met het Media Park komt New Business Radio van vrijdag 14 september tot en met maandag 17 september met een speciaal live programma vanaf de grootste broadcastbeurs van Europa, de International Broadcasting Convention (IBC)!

Dagelijks wordt door New Business Radio van 11:00 uur tot 16:00 uur live verslag gedaan van de IBC in het programma Media Park LIVE! In dit speciale radioprogramma vanuit RAI Amsterdam komen de gehele dag vele mediaprofessionals aan het woord en worden luisteraars door Fabienne de Vries, Ron Lemmens en Robert Denneman bijgepraat over de laatste innovaties rondom media, entertainment en technologie.

Media Park LIVE! is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties van het Media Park. New Business Radio is verantwoordelijk voor de programmering van het programma, Unbranded verzorgt de aankleding van de stand en Red Bee verzorgt de radiofaciliteiten en de mobiele studio.

IBC

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 september. Afgelopen jaar kwamen ruim 57.000 internationale bezoekers naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie.

New Business Radio is dé online zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

Day 4

Day 3 

Day 2 

Day 1

Luister live