Nieuws

Arjen Gielen

Gegarandeerd wonen!

In Let's Talk Business met Ron Lemmens was Arjen Gielen, sinds vier jaar CEO van NHG te gast. De NHG is een garantie op hypotheken voor koopwoningen met een koopprijs tot de gemiddelde huizenprijs. In 2018 is de NHG-grens € 265.000,-. Hoe ziet de toekomst eruit? Wie is de doelgroep?

De NHG is in 1993 in het leven geroepen door de overheid onder de noemer Waarborg Fonds Eigen Woning en had in 1993 als primair doel het bevorderen van het eigenwoningbezit. In 2018 is deze organisatie nog steeds verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de Nationale Hypotheek Garantie ook wel NHG genoemd. 

De NHG staat voor veilig lenen en is een vangnet als iemand door omstandigheden de hypotheek niet meer kunt betalen. Of als er een restschuld overblijft na de verkoop van het huis. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

Luister live