Nieuws

Henk Groener Studio

Het succes van Henk Groener

Hessel Jan Smink, sprak met top handbalcoach Henk Groener tijdens van A tot Z succesvol! Van 2009 tot 2016 was hij coach van het Nederlands vrouwenteam waarmee hij op het WK van 2015 een zilveren plak won en een vierde plaats op de Olympische Spelen van 2016.

Zelf was Henk Groener ook actief als handballer op hoog niveau. Hij heeft 208 wedstrijden mogen spelen bij het nationale team. Voordat hij bondcoach werd bij de vrouwen is hij ook bondcoach geweest van het Nederlands mannenteam. Na een tussenstop van een jaar is Groener sinds 1 januari 2018 begonnen als bondscoach van het vrouwenhandbalteam van Duitsland!

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live