Nieuws

Hannover Grenzeloos Ondernemen

Ondernemen op de Hannover Messe!

Big data solutions, exoskeletten en de laatste generatie slimme microchips. Het was allemaal te vinden op de Hannover Messe. Folkert Tempelman was erbij in Duitsland! Zijn gesprekken met Nederlandse ondernemers en ZKH Constantijn der Nederlanden hoorde je in Grenzeloos Ondernemen!

Zo sprak hij onder meer met Wilma Mulder, directeur KxA Data Solutions; Boudewijn Wisse, CEO van Laevo; Eveliene Langedijk, CEO van UVS Industry Solutions en Hans Roeland Poolman, Sales & Business Development bij Technobis! Speciale gast is ZKH Constantijn der Nederlanden, special envoy van Startup Delta!

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke laatste zaterdag van de maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen! Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

Luister live