Nieuws

GGN Goed

Financieel rijbewijs?

Voor iedereen een financieel rijbewijs, oftewel preventie in Nederland bij schulden! Ron Lemmens sprak er in CreditLab over met Viola den Hartog, de nieuwe directeur operations van GGN, Nathalie Boerebach, directeur van Stichting Urgente Noden en deurwaarder Bram van der Jagt!

Het financieel rijbewijs: begrijp je als consument welke verplichting je bent aangegaan bij bijvoorbeeld en lening of hypotheek? Welke andere situaties doen zich nog meer voor als het gaat om het opbouwen van schulden? Nathalie Boerebach is directeur van Stichting Urgente Noden. Deze stichting is een belangrijk vangnet voor als de nood echt heel hoog is. Deurwaarder Bram van der Jagt vertelde meer over de huisbezoeken en hoe hij zijn rol ziet veranderen als deurwaarder, met andere woorden meer richting preventie dan alleen ‘de gerechtsdeurwaarder zijn’ zoals veel mensen het kennen.

GGN Mastering Credit is marktleider en bewijst dat innovatie en digitalisering bijdragen aan maatschappelijk verantwoord incasseren. Wat houdt dat in? Dat ze niet alleen naar bedragen en cijfers kijken, maar voor een aanpak kiezen om nog grotere financiële problemen te voorkomen.

In CreditLab komt deze menselijke aanpak van GGN ruimschoots aan bod. Je hoort interviews met mensen met schulden, maar bijvoorbeeld ook een jonge deurwaarder en zijn beweegredenen om dit werk te doen. Natuurlijk schuiven ook klanten aan om hun ervaringen te delen en vertelt GGN zelf over de nieuwste ontwikkelingen in fintech en wat dat doet naar de toekomst.

Een unieke inkijk in de wereld van een incasso-organisatie en een must-listen voor iedereen die met creditmanagement te maken heeft!

CreditLab van GGN Mastering Credit, elke tweede dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur op New Business Radio en als podcast terug te luisteren wanneer het jou het beste uitkomt!

Luister live