Nieuws

Bas Demmink

Solvinity in Let's Talk Business

Bas Demmink, Technical Commercial Director bij Solvinity schoof aan in de studio tijdens Let's Talk Business! Tijdens deze uitzending bespraken we hoe organisaties de transitie naar de cloud goed kunnen voorbereiden. 

Bas Demmink, Technical Commercial Director bij Solvinity, constateert dat de meeste bedrijven inmiddels ‘iets’ met cloud computing willen doen. In de praktijk zitten daar aardig wat haken en ogen aan. Je kunt niet zomaar even je hele bedrijf de cloud in tillen – en dat moet je ook niet willen. Hoe en wanneer draagt de cloud optimaal bij aan je business en wanneer kan het verstandiger zijn de stap naar de cloud nog even uit te stellen?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

Luister live