Programmering

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangen we op New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

Lees verder

People Power

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 15:00 en 17:00 uur in People Power!

Lees verder

SMART Technology

Welke technische innovaties staan er op stapel in de sport of bijvoorbeeld in de zorg? Gaan de robots straks ons werk overnemen? En wat zijn hiervan de gevolgen voor de werkgelegenheid? Dit en meer hoor je iedere dinsdag tussen 16:00 en 17:00 uur in SMART Technology!

Lees verder

MediaMatters

Het programma ‘MediaMatters’ wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld. ‘MediaMatters’ wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok.

Lees verder

CreditLab

Bij incassobureaus denken we vaak aan harde praktijken, waarbij begrip en menselijkheid ver te zoeken zijn. Er is echter ook een andere kant en een andere aanpak. Die wordt door GGN belicht in CreditLab, elke tweede dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur.

Lees verder

Van A tot Z Succesvol

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk, elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur!

Lees verder

Let's Talk Finance

Let's Talk Finance is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

Lees verder

Smart Mobility: The future is now

Jezelf altijd al afgevraagd hoe mobiliteit er rond het jaar 2030 uit gaat zien? Hoe ziet de infrastructuur er tegen die tijd uit en zijn steden nog wel steden? In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk.

Lees verder

Vallen, opstaan en weer doorgaan

Jacqueline Zuidweg spreekt elke maand met toonaangevende experts over alle aspecten van het ondernemerschap met speciale aandacht voor privé en zakelijke financiën. Jacqueline is er om de maand op de eerste maandag tussen 14:00 - 15:00 uur.

Lees verder

Zelf radio maken in 'the pressure cooker’

In de studio van New Business Radio kun jij met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van onze presentatoren verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma.  

Lees verder

Bordes op de Borrel

We gaan on tour! Bordes op de Borrel is een nieuw programma van Richard Bordes dat informatie en business entertainment bij jou op de zaak combineert.

Lees verder