Nieuws

Partners at Work

Hoe krijg je het beste personeel op de topposities in de financiële en professionele dienstverlening? Partners at Work is een uitvoerend zoekbedrijf voor zowel de nationale als internationale markt! Josephine van der Vossen schuift vrijdagochtend aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Van big naar overzichtelijke data

Voor zakelijke professionals ligt tonnen aan data voor het oprapen, maar hoe maak je deze big data nu in- en overzichtelijk? Vrijdagmiddag schuiven Matthijs Tetteroo en David Graus van Company.info aan bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

In de prijzen!

Nederland mag dan qua grootte best klein zijn, op technologisch gebied is het een grootmacht! Zo won het Nederlandse techbedrijf Luminis tijdens de jaarlijkse JavaOne conferentie een Duke's Choice Award! Laurens Miedema van Luminis was te gast in Let's talk Business!

Lees verder

AI en Blockchain

Momenteel gaan de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence (AI) en Blockchain heel snel! Richard van Tilborg ontving in SMART Technology Roy Wasse, co-founder en director van OpenValue! Met hem ging Richard in gesprek over blockchaintechnologie!

Lees verder

Oudste van Nederland!

Met het bijna 100 jarig bestaan, mag Veenman BV zich het oudste IT-bedrijf van Nederland noemen. Daarnaast won het bedrijf de HP Reseller Growth Partner of the Year Award! Wilco van Bezooijen en Hanneke Mulder schoven aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Humanising spaces!

Hoe creëer je een werkomgeving waar je energie van krijgt, die inspireert en die zo comfortabel is dat van "zitten is het nieuwe roken" geen sprake meer is? Arnold Struik, Marketing & Innovation Director van Ahrend was te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

NS in de 'Pressure Cooker'!

Op New Business Radio hoor je regelmatig het programma de 'Pressure Cooker'! Deze keer waren de deelnemers niemand minder dan de woordvoerders van de Nederlandse Spoorwegen. Met als thema wat maakt een goed verhaal nou een goed verhaal?

Lees verder

Tien jaar betalen in Nederland!

Hoe hebben wij in Nederland de afgelopen tien jaar betaald en welke innovaties hebben we meegemaakt? Deze maand stond dit centraal in CreditLab van GGN Mastering Credit. Ron Lemmens ontving Dorry Burger van GGN en Jorn Lingsma van Motivaction!

Lees verder

SMART Technology en E-mobility!

Mobiliteit en technologie komen steeds dichter bij elkaar. Michel Bayings is founder van Emobility Consulting en schoof aan bij Richard van Tilborg in SMART Technology. Wat houdt E-mobility in? Is Michel ook wel eens zijn wachtwoord vergeten? De gesprekken zijn hier terug te luisteren!

Lees verder

MediaMatters on tour!

De mannen van MediaMatters zijn on tour geweest! Om precies te zijn bij DiG 17 in Lissabon, een event waar Europa's leading publishers en start-ups op uitnodiging drie dagen lang samenkomen. Tijdens MediaMatters hoorde je de interviews vanuit de Portugese hoofdstad!

Lees verder

Maak er maar een spelletje van!

Ergens een spelletje van maken associeert zich snel met dingen niet serieus nemen. Het tegenovergestelde is waar! Het verwerken van een spelvorm in serieuze zaken werkt belonend en draagt de term 'gamification'. Informer is één van de eersten die dit zeer innovatief inzet.

Lees verder

De SAP Run Live Truck

Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen en dat in vijf werkdagen! Ron Lemmens was aanwezig bij de presentatie van de resultaten bij diverse organisaties in de eerste zes maanden.

Lees verder

Vernieuwen onder druk!

Glenn van der Burg en Jeroen Busscher spraken in People Power met Rosan Gompers! Organisaties voelen voortdurend de druk om te blijven vernieuwen. Rosan helpt haar klanten in die vernieuwing!

Lees verder

23 jaar Zuidweg & Partners!

Jacqueline Zuidweg ging in deze feestelijke 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' in gesprek met vier experts over de meest gestelde vragen door ondernemers met financiële problemen. Moet ik stoppen of doorgaan, ben ik aansprakelijk, ben ik failliet en hoe kom ik van mijn schulden af?

Lees verder

The product samurai!

Deze maand ontving Ron Lemmens in Agile & Scrum Today niemand minder dan de zelfbenoemde 'Product Samurai', namelijk Chris Lukassen van Xebia! Chris kwam vertellen over zijn ervaringen met workshops bij onder meer de NS!

Lees verder

Concurrentiescan!

Tijdens de New Business Radio Update belichten we kort verschillende innovaties binnen zakelijke segmenten. Henk Jan Bijmolt heeft Claxe gelanceerd, een tool waarbij je door de concurrentie te scannen de marktbewegingen kan volgen. Hierbij kijkt de tool specifiek naar content.

Lees verder