Nieuws

Zaterdag in Grenzeloos Ondernemen!

Big data solutions, exoskeletten en de laatste generatie slimme microchips. Het was allemaal te vinden op de Hannover Messe. Folkert Tempelman was erbij in Duitsland! Deze zaterdag tussen 10:00 en 11:00 uur hoor je zijn gesprekken in Grenzeloos Ondernemen!

Lees verder

Join the revolution!

De kansen liggen op het dak volgens Rooftop Revolution! Zij leggen nieuwe natuurgebieden aan middenin de stad. Jan Henk Tigelaar van Rooftop Revolution schuift donderdagmiddag samen met biodiversiteitsexpert Roel Nozeman van ASN Bank aan bij Koen Bugter in Let's Talk Business!

Lees verder

Het anderstalige woord!

Al ruim negentig jaar houdt Van Ditmar zich bezig met het importeren en verspreiden van niet Nederlandstalige boeken! Dat viel op, want sinds kort heeft het bedrijf een samenwerking met de grote uitgever Thames & Hudson! Rene Prins schoof aan in een NBR Update!

Lees verder

The future is now!

De eerste productieauto die rijdt op zonne-energie is dichterbij dan je denkt! In Eindhoven is er een groep jonge en enthousiast mensen mee bezig! Marco Maréchal ging op bezoek bij de mensen achter de Lightyear One! Lex Hoefsloot en Tessie Hartjes hoorde je in Smart Mobility!

Lees verder

People Power #150!

Een feestelijke uitzending van People Power! Glenn van der Burg maakte namelijk afleveringen 150 en 151 van People Power! Te gast waren de vier winnaars van de LinkedIn oproep, die in de uitzending mochten vertellen over de kracht van mensen in organisaties!

Lees verder

Future Festival Bootcamp!

Online financiële dienstverlener Moneyou organiseerde kortgeleden de Future Festival Bootcamp! Tijdens de driedaagse bootcamp werd er gezocht naar een betaaloplossing voor tijdens festivals. Thom Neleman en Menno van Leeuwen schoven aan in een NBR Update!

Lees verder

Terberg aan de slag met MoveMove!

Terberg Leasing heeft de goede relatie met MultiTankcard contractueel bestendigd! Daarbij gaat de leasemaatschappij een pilot doen met de MoveMove oplossing van MTc. Spraken met Terberg-CEO Rogier van Ewijk over het bedrijf en de pilot met deze mobiliteitsoplossing!

Lees verder

Define the future!

Een leuk uitziende app is niet meer genoeg qua customer engagement! Pegasystems hield er een summit over waar experts op dit gebied hun vindingen deelden en Folkert Tempelman ging langs! Het resultaat hoorde je in een speciale Let's Talk Business!

Lees verder

Radiocroquetteurs!

Voor radiomakers een welbekende combinatie: muziek en een snack! Alles kwam samen in Let's Talk Business toen Rick van Velthuysen de Heeren van Loosdrecht ontving! Jan Lagrouw en Jos Viester spraken tijdens de uitzending over kroketten en E-Power Radio!

Lees verder

Kweken zonder ruimte!

Zelf je eigen voedsel verbouwen is populair, maar als je een balkon of terras hebt is dat niet even makkelijk. Vertisign voorziet magazijnstellingen te van stalen moestuinbakken! Wouter Slob schoof aan tijdens een live NBR Update met Martine Hauwert!

Lees verder

Een stapje voor zijn!

Organisaties zijn steeds vaker slachtoffer van netwerkaanvallen! IT-beheerder Ultimum en securityspecialist Guardian360 willen hackers een stap voor zijn en hebben daarom een nieuwe oplossing bedacht! Securityspecialist Paul van Gool schoof bij Ron Lemmens aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Veranderend leren!

Het thema leren centraal! In de aflevering van People Power Change was Eva-Lisa Jansen van Ucademy te gast bij Glenn van der Burg en Jeroen Busscher, waarna minister Wouter Koolmees het tweede uur te horen was onder het motto van Leven lang leren, Lang leven leren!

Lees verder

Grensoverschrijdende zaken!

Klinkt vrij extreem, maar eerlijk, zaken doen in het buitenland is niet altijd even makkelijk. Het Internationaal Netwerkbureau helpt hierbij! Martine Hauwert sprak in een live NBR Update met Ronald Cieraad en Myriam Bergervoet!

Lees verder

Connecten met je wagenpark!

Het biedt elke wagenparkbeheerder wel kopzorgen: hoe houd je overzicht en hoe richt je het geheel zo efficiënt mogelijk in? Bij Verizon Connect zijn ze gespecialiseerd in fleetmanagementsystemen. Jan Willem Doornbos schoof aan in een live NBR Update met Martine Hauwert!

Lees verder

Schoenen maken de man!

Dat snappen ze bij Massimo Mioretti wel! Het luxe schoenenmerk voor mannen maakt gebruik van 3D scanning, waarbij een scan van de voet zorgt voor perfect op maat gemaakte schoenen. Co-founder Claudio Papone was te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

War for talent!

Ook in de financiële sector is er een heuse 'war for talent' gaande. Wie haalt de beste talenten binnen? We spraken er tijdens Let's Talk Finance over met Erik Veurink van FBD Bankmensen, Maurice Peeters van Young Capital en Cindy Groen van de Rabobank!

Lees verder