Nieuws

Finance Issues

Komende donderdag verwelkomen we weer drie gasten in de studio bij Let’s Talk Finance! Samen proberen we tot een antwoord te komen op de vraag: hoe hangen finance issues van bedrijven samen met mensen, management en competenties?

Lees verder

Creditlab vanaf de Credit Expo!

De Credit Expo stond in het teken van 'Credit Management en Maatschappelijke Waardecreatie'! Hoe past het bedrijfsleven zich aan aan de nieuwe waardes die worden gecreëerd? Ron Lemmens was aanwezig en sprak daar met verschillende gasten.

Lees verder

SNS Bank in de 'Pressure Cooker'!

Op New Business Radio hoor je regelmatig het programma de 'Pressure Cooker'! Deze keer waren de deelnemers niemand minder dan medewerkers van SNS Bank Nederland. Het thema van de uitzending was woningmarkt voor ondernemers!

Lees verder

Learning & Development!

Glenn van der Burg ontving het eerste uur in het programma People Power Marc Jansen van Rabobank over het onderwerp Learning & Development. In het tweede uur stond HR centraal en was Marlies Dokter van het Catharina Ziekenhuis te gast!

Lees verder

Frits Barend in Vechten met Moszkowicz!

Van het presenteren van de talkshow Barend & Van Dorp tot het oprichten van Helden, Frits Barend heeft al veel meegemaakt in zijn carrière! Max Moszkowicz ontving Frits in Vechten met Moszkowicz! 

Lees verder

New Business Radio Stage!

Ben jij helemaal up-to-date met de nieuwste business innovaties? Wil je voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief mee te denken over de invulling van onze programma's...? Dan ben je hier op het juiste adres!

Lees verder

GrowthMatters!

MediaMatters veranderde een keertje in GrowthMatters! GrowthMatters is een regionaal innovatieprogramma dat is bedoeld om economie en werkgelegenheid in de regio Gooi en Vechtstreek te versterken. Bert Kok en Rick van Dijk namen je daarin mee!

Lees verder

PLUSpunt!

Het duurzame frisdrankenbedrijf SodaStream is vanaf nu ook in de supermarkt te vinden! PLUS is de eerste supermarktketen waarbij het nu ook in de winkel te vinden is. Tamara Kroon van SodaStream schoof aan bij Folkert Tempelman in een NBR Update!

Lees verder

Podcast is hot!

Het medium is in Nederland hard bezig met een opmars! In tegenstelling tot de eerste introductie op de Nederlandse markt, heeft nu bijna iedereen wél een smartphone. Daarnaast is lineair luisteren niet meer van deze tijd en is de vraag naar uitgesteld luisteren enorm gegroeid. 

Lees verder

Let's celebrate the channel!

Op 17 januari worden voor de vierde keer de Dutch IT-channel Awards uitgereikt! Tijdens het awardgala viert men het bestaan van de IT-industrie en belang voor de bedrijvigheid van Nederland. Martine Hauwert ontving Witold Kepinski en Rob de Kleijnen in een NBR Update!

Lees verder

Inclusie? Just do it!

Een speciale uitzending van People Power was live vanaf het congres 'Inclusie? Just do it!' van ABN AMRO en Ctalents! Glenn van der Burg ging samen met Inclusie experts op zoek naar de succesfactoren van Inclusie bij grote organisaties!

Lees verder

Dubbel feest in Vechten met Moszkowicz!

Een speciale dubbele aflevering van Vechten met Moszkowicz op New Business Radio! Max Moszkowicz ging in gesprek met hoogleraar psychologie en cultuurcriticus Jordan Peterson en met journalist en programmamaker Frank Waals!

Lees verder

Registreren is toekomst!

Het is een gecompliceerd probleem voor ziekenhuizen. Hoe werk je zo efficiënt mogelijk, zonder dat het ten koste gaat van de patiëntveiligheid? Ron Lemmens ontving experts Tom Pereboom en Hennie Mulder in Let's Talk Business!

Lees verder

De mismatch doorbreken!

De economie groeit, maar lang niet iedereen die een baan zoekt profiteert hiervan. Met behulp van artificial intelligence doorbreekt Choice By Talent deze mismatch op de arbeidsmarkt. Algemeen directeur Prekash Ramsing was te gast bij Folkert Tempelman in een Let's Talk Business. 

Lees verder

Smart verkeersveiligheid!

Voor Veilig Verkeer Nederland staat verkeersveiligheid uiteraard op nummer één, maar er veranderd veel met het oog op de toekomst! Rob Stomphorst van VVN schoof aan bij Marco Maréchal in Smart Mobility!

Lees verder

Pincrash!

Ruim driekwart van de retailers in Nederland heeft internet storingen in de winkel, blijkt uit recent onderzoek. Dat leidt tot ontevreden klanten, misgelopen omzet en een kassa die niet werkt. Folkert Tempelman ontving Tom Mulder van Omnia Connect in de studio voor een NBR Update!

Lees verder