Nieuws

Fuck-Up Friday!

De allereerste Fuck-Up Friday op New Business Radio gemist? Ondernemers die niet bang zijn om hun verhalen te delen schuiven aan bij Dharminder Biharie! De eerste gast was Karen van Riel, mede-oprichter van Outdo!

Lees verder

Zakelijk vervoer!

Van Teeffelen Executive biedt ritten aan op het gebied van zakelijk vervoer in de Regio Amsterdam! Oprichter Sander van Teeffelen en Milco Leijen van de YourDriverApp waren te gast bij Fabienne de Vries in Let's Talk Business!

Lees verder

GrowthMatters!

GrowthMatters, het programma op New Business Radio over innovatieve ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek, was alweer toe aan de derde uitzending! Frank du Mosch van The Broadcaster en Jaco Bal van YPCA waren te gast! 

Lees verder

Financial Start & Grow Update!

Administratie en boekhouden is niet het eerste waar je aan denkt als je voor jezelf gaat ondernemen. Toch begint het al voordat je nog maar een uur gewerkt hebt! Folkert Tempelman ontving Wietse Klijn van Myfinance in de eerste Financial Start & Grow Update!

Lees verder

Duurzaam consumeren!

Waar in Nederland kraanwater gewoon drinkbaar is, kunnen de omstandigheden op andere plekken in de wereld levensbedreigend zijn. Patrick de Nekker en Henk Witteveen richtten daarom EARTH op! Zij schoven bij Rick van Velthuysen aan in Let's Talk Business!

Lees verder

Agile werken!

Het zijn inmiddels wereldberoemde business termen: Agile en Scrum! Veel mensen zweren erbij, maar het is niet altijd makkelijk te organiseren. Organize Agile helpt hierbij! Nienke van de Hoef was te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Lees verder

Marketing Report!

Een volle studio bij Peter Wybenga en Bas Vlugt in Marketing Report! Te gast waren Eric Kip van Exterion Media, Hendrikje Crebolder van het Rijksmuseum, Marc van Hal van het Oranje Fonds en René Zeedijk van MediaScience. Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

Lees verder

Het verhaal van TicketSwap!

In deze aflevering van De Ondernemer was Hans Ober van TicketSwap te gast bij Robert van den Ham. TicketSwap is een plek om tickets te kopen voor concerten, festivals, sportevenementen, theater en dagjes weg. Verder Lennard van Otterloo over de Brexit.

Lees verder

Circulair toezicht!

In de nieuwste uitzending van NieuwBestuur Dutch Davos op New Business Radio stonden de toezichthouders centraal. Glenn van der Burg en Mildred Hofkes ontvingen in de studio Inge Brakman en Helene Vletter - van Dort!

Lees verder

Leiderschap in inclusie!

In People Power sprak Harry Starren met Eric Smit en Teun Gautier over leiderschap in de journalistiek en daarna sprak Glenn van der Burg met Alice Odé en Nicole Böttger over diversiteit en inclusie!

Lees verder

Delivering Project Insight!

Iedere markt en sector heeft zijn eigen uitdagingen tijdens het uitvoeren van projecten! Primaned is een adviesbureau gespecialiseerd in integrale projectbeheersing en risicomanagement! Managing director van Primaned Paul Vogels was te gast in de studio!

Lees verder

De toekomst van internet!

Eric van Uden, country manager bij AVM schoof aan bij Martine Hauwert in de studio! Ze spraken onder meer over de veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluitingen en het intelligente thuisnetwerk. Ook vertelde hij ons hoe AVM de toekomst van internet ziet!

Lees verder

Anticiperen op vraagstukken!

Sioo maakt bedrijven wendbaar op het gebied van veranderings- en organisatieprocessen. Ze spreken over veranderen, leren en onderzoeken én de combinatie daarvan. Jesse Segers, Leike van Oss en Hans Vermaak van Sioo waren te gast in Let's Talk Business!

Lees verder

Wie daag jij uit?

Ron Lemmens en Baaz-redacteur Geert van der Klugt ontvingen in Baaz Business Koen de Jong van De Jong Accountants in de studio! Ze spraken met hem over 'De Uitdaging' van Exact en zijn rol daarin!

Lees verder

Van start met Impact!

De allereerste uitzending van het duurzaamheidsprogramma Impact! Glenn van der Burg ontving in de studio prof. Karen Maas, Academic Director van het Impact Centre Erasmus en Annette van Waning van Impact Centre Erasmus!

Lees verder

Passie voor verduurzaming!

Escoplan ontwikkelt energy efficiency als een dienst en verduurzamen de gebouwde omgeving door ketenintegratie van gebouw eigenaren, leveranciers en financiers. Op 9, 10 en 11 april stonden ze op Building Holland! Jeroen Nollet van Escoplan schoof aan in een Business Update!

Lees verder