Nieuws

Praten met machines!

Hoe makkelijk is het om apparaten te bedienen met enkel je stem? En hoe werkt het inzetten van bots voor de klantenservice? Sander Wubben van Flow.ai richt zich op natuurlijke spraak en AI! Dinsdag is hij te gast bij Richard van Tilborg in SMART Technology!

Lees verder

Kan het vliegen?

Dat is de titel van het nieuwe boek van auteur en ondernemer Tony de Bree. Ron Lemmens gaat op 30 augustus in Let's Talk Business met Tony in gesprek over welke factoren er nodig zijn voor het succesvol lanceren van een nieuw businessidee!

Lees verder

Beveiligen van IoT!

Regelmatig schuift Temme Sikkema, Security officer van Dutch Cloud, aan bij Ron Lemmens in de studio van New Business Radio om te praten over web security! Deze keer ging hij in gesprek over beveiliging van IoT!

Lees verder

MAINnovaties

Tijdens de New Business Radio Update belichten we kort verschillende innovaties binnen zakelijke segmenten. We spraken met Dennis Ostendorf, commercieel directeur van MAIN Energie, over innovaties binnen de zakelijke energiemarkt.

Lees verder

Bordes op de Borrel!

We gaan on tour! Bordes op de Borrel is een programma van Richard Bordes dat informatie en business entertainment bij jou op de zaak combineert. Zo maak je niet alleen live je eigen radioprogramma op je eigen locatie, maar nodig je ook al je relaties, klanten en prospects.

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in 'De Radiofabriek'?

We zijn op zoek naar nieuwe collega's! New Business Radio is één van de drie radiostations die samen onze 'De Radiofabriek' vormen! Wil jij voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van onze programma's...?

Lees verder

Gegijzeld op het web!

Regelmatig schuift Temme Sikkema, Security officer van Dutch Cloud, aan bij Ron Lemmens in de studio van New Business Radio om te praten over web security! Deze keer ging hij in gesprek over het fenomeen ransomware!

Lees verder

VR, AR en nu SR!

We kennen allemaal VR, wellicht ook AR, maar ken je ook de term SR? Bij het Nederlandse bedrijf Sensiks is men druk bezig met het ontwikkelen van Sensory Reality! Fred Galstaun van Sensiks was te gast bij Richard van Tilborg in SMART Technology!

Lees verder

Vallen, opstaan en alternatief weer doorgaan!

Jacqueline Zuidweg ging deze maand in 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' in gesprek met vijf experts over alternatieve financiering. Wat als de bank nee zegt? Of wil je überhaupt niet naar een bank? Waar ga je dan naartoe voor geld?

Lees verder

Bescherming van privacy!

Op 25 mei 2018 gaat er in de gehele EU een nieuwe wet van kracht die gaat over het beschermen van privacy. Wat is de impact van deze nieuwe wetgeving voor bedrijven en voor inwoners van de EU? Hier spraken we over met Temme Sikkema, security officer van Dutch Cloud.

Lees verder

Sales meets Marketing

Ron Lemmens besprak in PRO Sales het thema Sales meets Marketing! Te gast waren Sales Director bij Selecta, Kristien Janssen en Mike Hoogveld, bedrijfskundige/econoom en partner bij Holland Consulting Group.

Lees verder

Oplossingen voor big data!

We krijgen wereldwijd steeds meer te maken met big data, maar hoe gaan we hiermee om? Richard van Tilborg ontving in SMART Technology Computable-expert Errol van Engelen om met hem onder meer over dit onderwerp te praten!

Lees verder

Maritime Industry

Vrijdag hoorde je de tweede uitzending van TeamNL vanaf de grootste beurs voor de binnenvaart in Nederland, met 500 exposanten. Thema's zijn: emissienorm waar alle schepen aan moeten voldoen in 2020, de visie vanuit de politiek en de ondernemers.

Lees verder

Talent Development Program!

Het Talent Development Program zit er inmiddels op! Hoe kijkt men hierop terug bij het Hilversum Media Campus? Ron Lemmens ontving vlak voor het weekend in Let's Talk Business Caroline Dutry van Haeften en Marlies Hakvoort!

Lees verder

Buyitdirect in de 'Pressure Cooker'!

Op New Business Radio was het weer tijd voor het programma de 'Pressure Cooker'! Medewerkers van ICT-specialist Buyitdirect kregen een aantal uren de tijd om een radioprogramma te vullen!

Lees verder

SMART Politie!

Welke invloed heeft technologie op onze veiligheid? Met dit vraagstuk houdt de politie zich 24/7 bezig! Richard van Tilborg sprak in SMART Technology met Manon den Dunnen, adviseur digitale transformatie bij de politie!

Lees verder