Nieuws

Media Jaarcongres 2017 gehele dag live op New Business Radio

Voor het derde achtereenvolgende jaar doet New Business Radio op donderdag 29 juni a.s. de gehele dag live verslag van het Media Jaarcongres 2017. Het congres vindt plaats in Studio 21 op het Media Park in Hilversum.

Lees verder

PRO Sales en strategic social selling!

Het onderwerp Stategic Social Selling centraal stond deze maand centraal in PRO Sales! In de studio waren Ayman van Bregt, kerndocent bij ISAM Erasmus en ondernemer Jorrit Drieeënhuizen te gast! Jorrit traint salesprofessionals in het goed gebruiken van LinkedIn.

Lees verder

Smart mobility in Noord-Holland!

Hoe is de Provincie Noord-Holland bezig met smart mobility en smart cities? Het is per slot van rekening de provincie waar onze hoofdstad onder valt. Marco Maréchal sprak tijdens Smart Mobility met gedeputeerde Elisabeth Post en sectormanager Jeannet van Arum!

Lees verder

SMART voor de visueel beperkten!

Technologie inzetten om de kwaliteit van leven van blinden en slechtzienden beter te maken? Bij Bartiméus zijn ze druk bezig met deze ontwikkelingen! Paul de Nooij van Bartiméus schoof bij Richard van Tilborg aan als gast in SMART Technology!

Lees verder

Agile is het toverwoord!

Iedereen wil agile en werken met burn down charts. Maar wat is het nou eigenlijk en wat vraagt het van de inrichting van je bedrijf om agile te kunnen werken? Tijdens People Power ging Glenn van der Burg in gesprek met Rini van Solingen, Directeur van Prowareness!

Lees verder

Lerarentekort!

Het 'rommelt' op z'n zachtst gezegd in het primair onderwijs! Men is boos over de aanpak van het lerarentekort in Nederland, maar hoe kan het wel worden opgelost? Dit onderwerp stond deze maand centraal bij De Issuemakers in IssueTalk!

Lees verder

IFS in Let's Talk Business

In Let's Talk Business was Bas de Vos van IFS Labs te gast. IFS is erkend marktleider in het ontwikkelen en leveren van business-software voor drie kerngebieden: enterprise resource planning (ERP), enterprise asset management (EAM) en enterprise service management (ESM). 

Lees verder

1 OCEAN in Let's Talk Business

Dankzij nieuwe technologie en een connected wereld, vinden er nu op alle vlakken disruptieve ontwikkelingen plaats! Hierdoor neemt de onzekerheid toe, organisaties passen zich aan en samenwerkingsvormen veranderen. 1 OCEAN vormt daarin een nieuw baken!

Lees verder

LED in TeamNL

In TeamNL ging het deze keer over de ontwikkelingen rondom LED-verlichting. Annemarie Bruning ging in gesprek met diverse ondernemers over de nieuwste ontwikkelingen binnen de verlichting. Wat heeft de komst van LED ons gebracht? 

Lees verder

Financials van morgen!

Let's Talk Business over de financiële sector! Ron Lemmens ontving in de studio Michel Strikker en Henk Kelder, beiden oprichters van FBD Bankmensen. Het bedrijf detacheert interim professionals in de bancaire- en verzekeringsbranche.

Lees verder

De SkiLLLsChallenge in People Power!

Glenn van der Burg kreeg deze week in People Power winnaars in de studio! De drie winnaars van de SkiLLLsChallenge van NSvP en Instituut Gak kwamen langs om te vertellen wat zij hebben ontwikkeld voor een Leven Lang Leren!

Lees verder

Hans Blokzijl in Let's Talk Business

Vrijdag stond Bomencentrum Nederland centraal in Let's Talk Business! Dit bedrijf is in 25 jaar uitgegroeid tot één van de beste leveranciers van bijzondere en grote bomen. Te gast was oprichter en directeur Hans Blokzijl!

Lees verder

DSM Bright Minds Challenge!

Afgelopen vrijdag hoorde je een reportage van Ron Lemmens over de Bright Minds Challenge! Een internationale groep bedrijven, onder leiding van DSM, wil de ontwikkeling van 100% hernieuwbare energie innovaties, zonne-energie en energie opslag helpen versnellen.

Lees verder

Digitale transitie!

In de eerste radio-uitzending van TeamNL was er aandacht voor de digitale transitie. Ron Lemmens sprak met hoogleraar Bart Bossink over de ontwikkelingen rondom dit thema en Annemarie Bruning sprak ondernemers over de digitale transitie in de financiële wereld. 

Lees verder

Duurzaam beleggen!

Duurzaam beleggen, hoe werkt het eigenlijk? En wat is impactbeleggen nu precies? John van Schagen ontving in DuurzaamBV Dennis van der Putten, hoofd duurzaam beleggen bij vermogensbeheerder ACTIAM!

Lees verder

Nieuw! CreditLab

Bij incassobureaus denken we vaak aan harde praktijken, waarbij begrip en menselijkheid ver te zoeken zijn. Deze week startte het nieuwe programma CreditLab! Hierin bespraken we dit bijzondere beroep met GGN deurwaarder Bram van der Jagt en commercieel directeur Kees van den Heuvel.

Lees verder