Nieuws

People Power Foundation: a.s.r.

De a.s.r. Foundation zet zich in om financiële zelfredzaamheid te stimuleren. Marijke Trootst, het hoofd van de a.s.r. Foundation, was maandag te gast bij Glenn van der Burg in People Power om vol trots over de a.s.r. Foundation te vertellen!

Lees verder

High tech deelfietsen!

In elke wereldstad, hoe groot of klein ook, zie je deelfietsen rondrijden. Het Chinese Mobike is 's werelds eerste en grootste aanbieder van deelfietsen en is met high tech fietsen in Rotterdam actief! Robert Denneman sprak tijdens een NBR Update met Ronald Haverman van Mobike!

Lees verder

Powervrouwen!

IT een mannenwereld? Bij RightBrains inspireren, ontwikkelen en connecten ze vrouwen met een passie digitale technologie! Ron Lemmens ontving in Let's Talk Business Geke Rosier van RightBrains en rolmodel Mimoent Haddouti van Rabobank!

Lees verder

Theo Verbruggen bij New Business Radio!

In de studio was Theo Verbruggen van Altair te gast om meer te vertellen over nieuwe technieken waarmee je simulatie gebaseerd kunt ontwerpen. Hoe gaat het in zijn werk en wat levert het je op? 

Lees verder

Maaltijd in a box!

Geen tijd om voor een maaltijd boodschappen te doen en een recept op te zoeken? Inmiddels zijn er verschillende brands die maaltijdboxen thuis bezorgen! Marley Spoon is er één van. Robert Denneman ging tijdens een NBR Update in gesprek met Christian Nauta!

Lees verder

Creditmanagement van nu

Het jaar zit er inmiddels alweer bijna op! Wat zijn de ontwikkelingen die gaande zijn binnen de wereld van creditmanagement? Ron Lemmens ontving in CreditLab Rinus van Etten, bestuurder bij GGN Mastering Credit, die terugblikt op dit jaar en vooruitblikt op 2018!

Lees verder

FBD Bankmensen in de pressure cooker

Op New Business Radio hoor je regelmatig het programma de 'Pressure Cooker'! Dit keer waren de deelnemers niemand minder dan FBD Bankmensen. De thema's zijn verbreding inzetbaarheid en aantrekken nieuw personeel.

Lees verder

Ruud Hendriks te gast in MediaMatters!

In het programma MediaMatters was ondernemer Ruud Hendriks te gast. Ruud was een van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland. Tegenwoordig is hij vooral actief op het gebied van startups en innovatie.  

Lees verder

Wat als het misgaat?

Ron Lemmens maakte een reportage over de Wagner Group Governance Kennisbijeenkomst ‘Wat als het misgaat? Als strafvervolging de organisatie binnenkomt.’ Aan het woord zijn Mr. Aldo Verbruggen en Prof. drs. Philip Wagner en Dr. Marianne Stadlander.

Lees verder

Zakelijk personenvervoer met VIP Executive Cars!

Henk van den Helder, directeur Hertz Benelux was te gast bij Rick van Velthuysen in Let's Talk Business. Ze spraken over flexibel executive luxevervoer. Hertz richt zich hiermee op bedienen van de zakelijke personenvervoer branche.

Lees verder

Solvinity in Let's Talk Business

Bas Demmink, Technical Commercial Director bij Solvinity schoof aan in de studio tijdens Let's Talk Business! Tijdens deze uitzending bespraken we hoe organisaties de transitie naar de cloud goed kunnen voorbereiden. 

Lees verder

Smart Technology

Jacco van Achterberg, Vice president EMEA van Cloudian was te gast. Zij hebben de oplossing voor grote hoeveelheden data. En passen hier Artifiical intelligence op toe daarmee bewerkstelligen ze o.a. hele slimme wegreclame.

Lees verder

Verhalen in People Power!

Wat is jouw verhaal? Verhalen zijn belangrijk om elkaar te leren kennen, om van te leren en vele verhalen maken samen een organisatiecultuur. Waarom zijn verhalen belangrijk en wat maakt een goed verhaal? Te gast in People Power was kinderboekenschrijver Martijn Niemeijer en Matthijs Verburg.

Lees verder

Coalitie Het Blauwe Hart

De 'Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk' gaat de ecologische waarden en het economische potentieel van het voormalig Zuiderzee gebied versterken.  Folkert Tempelman sprak erover met Flos Fleischer, manager bij de Coalitie Blauwe Hart, communicatie adviseur Kees Terwisscha van het project...

Lees verder

Kopano in Let's Talk Business!

CEO Brian Joseph van Kopano was te gast in Let's Talk Business. Kopano is leverancier van open source collaboration software. Brian besprak de slimme oplossingen die Kopano wereldwijd biedt met Libre Office Online. 

Lees verder

Gemeenten als redder in nood?

Jacqueline Zuidweg ging in 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' in gesprek met drie experts over gemeenten en de ondernemer met financiële problemen. Wat kunnen gemeenten betekenen voor de ondernemer in nood?

Lees verder