Nieuws

Vertrouwen doet bouwen!

Maandagochtend rond 11:15 uur een NBR Update over de bouwsector! Folkert Tempelman ontvangt in de studio Johan Oltvoort, eigenaar van bouwbedrijven Olbecon en Olcas. Ze blikken terug op de Bouwbeurs en praten over innovatie in de bouw!

Lees verder

Inzicht = winzicht!

Data is het nieuwe goud, dus hoe beter je je data gebruikt des te beter je positie in de markt! Glocalities is het internationale insights programma van Motivaction en staat sinds november op eigen benen! Pieter Paul Verheggen schuift aan bij Folkert Tempelman in een NBR Update!

Lees verder

The Knowledge Mile!

Maandagmiddag vanaf 15:00 uur weer twee uur lang People Power! Glenn van der Burg ontvangt Matthijs ten Berge en Maarten Terpstra over 'The Knowledge Mile' en Hélène Borgman van Talent naar de Top en Floortje Rasenberg van ABN AMRO over inclusie!

Lees verder

Wat is er Mogelijk?

Bankvrij vastgoed financieren, bedrijfsfinancieringen in het algemeen en een ondernemer die hierbij gebaat is. In een speciale Let's Talk Business ontving Fabienne de Vries in de studio Pablo de Loor van Mogelijk, Paul Rutgers van Credion en ondernemer Hugo den Toom!

Lees verder

Podcast is hot!

Het medium is in Nederland hard bezig met een opmars! In tegenstelling tot de eerste introductie op de Nederlandse markt, heeft nu bijna iedereen wél een smartphone. Daarnaast is lineair luisteren niet meer van deze tijd en is de vraag naar uitgesteld luisteren enorm gegroeid. 

Lees verder

Business SMS!

De ondernemers van Spryng schoven aan in Let’s Talk Business! Oprichters Alexander Wanders en Marc Rottinghuis waren te gast bij Fabienne de Vries om te praten over hun bedrijfsverhaal, de sector van de mobiele diensten en innovatie!

Lees verder

Compliance in finance!

Financials van Morgen stond in het teken van compliance! Een onderwerp wat actueler is dan ooit! Ron Lemmens en Aäron van der Sanden ontvangen in de studio Jaap Koelewijn, Peter Diekman, FBD-directeur Michel Strikker en Ziv Baïda van Altares Dun & Bradstreet!

Lees verder

Liefde voor flexwerk!

Arbeidsbemiddelaar Olympia is tijdens Valentijnsdag met Cupido en al langs geweest bij flexkrachten en opdrachtgevers die betekenisvol werk doen! Aan het einde van de rit schoven Luigia Serbanescu van Olympia en Cupido Mitchell aan bij Folkert Tempelman in een NBR Update!

Lees verder

Volgende stap!

Wim van der Poel, founder van MAMS coffee & more, was te gast bij Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol! MAMS coffee en more zit in meerdere grote steden in Nederland. Nu zijn zijn ogen gericht op Duitsland, waar hij van start wil!

Lees verder

Het MKB Financiering Netwerk Event

Vorige week woensdag vond in Houten het vierde MKB Financiering Netwerk Event plaats. Dit event is voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB financiers. Fabienne de Vries was erbij aanwezig en maakte een reportage! 

Lees verder

Eerste app tegen vermoeidheid bij kanker

Wereldwijd lijden miljoenen (ex)kankerpatiënten aan extreme vermoeidheid. Bram Kuiper en Jelle Damhuis van Tired of Cancer hebben de Untire App ontwikkeld om om te gaan met deze vermoeidheid! Martine Hauwert ontving de heren in een NBR Update!

Lees verder

Hoe geven wij de wereld door?

Rembrandt Zegers van het Earth Trusteeship Initiative schoof tijdens een NBR Update aan in de studio bij Martine Hauwert! Deze organisatie roept op tot een nieuwe dimensie van besturen op lokaal, nationaal en wereldniveau. Waarom doen ze dit?

Lees verder

Creditmanagement in transitie!

Hoe gaat men om met data, voorkomen van grote achterstanden en welke co-creaties zorgen voor een maatschappelijke bijdrage? In deze uitzending bespraken we de trends van 2019. In CreditLab ontving Ron Lemmens vier experts van GGN.

Lees verder

Talkshow ‘De Ondernemer’ op New Business Radio

New Business Radio is gestart met een wekelijkse talkshow ‘De Ondernemer’. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

Lees verder

Duurzame arbeidsmarkt!

Glenn van der Burg ontving weer verschillende gasten in People Power! Het eerste uur sprak hij Petra Lange en Tom van Disseldorp van Centraal Beheer Open en in het tweede uur waren Siebren Houtman van eelloo en Oebele Bruinsma van Avres te gast! 

Lees verder

AI in de financiële sector!

Welke rol gaat Artificial Intelligence in de financiële sector spelen en wat betekent dit voor het huidige financiële landschap? 12 maart vindt het AI voor Financial Services evenement plaats! Folkert Tempelman ontving spreker Duncan de Vries van NIBC in een NBR Update!

Lees verder