Nieuws

Financieren is netwerken!

Op woensdag 7 februari vond de derde editie van het MKB Financiering Netwerk Event plaats voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB Financiers. New Business Radio was erbij aanwezig en maakte een reportage!

Lees verder

Het nieuwe collectief!

Naast vrienden wonen in de stad? Voor starters op de huizenmarkt heel leuk, maar niet gemakkelijk. Het Nieuwe Collectief ontwikkelt woningen voor starters om dit tóch mogelijk te maken! Hoe? Initiatiefnemer Erik Gathier gaf tijdens een NBR Update tekst en uitleg!

Lees verder

100 jaar Mediastad!

Al een eeuw lang is Hilversum dé Mediastad van Nederland! Peter Schavemaker schreef er een boek over en dat werd gepresenteerd in Beeld & Geluid! Ron Lemmens was er bij en sprak met verschillende hoofdrolspelers! Peter Schavemaker schoof aan in de studio bij Ron!

Lees verder

Back to the Bar(cardi)!

Op 20 februari vierde Bacardi zijn 156ste verjaardag! Tijdens de Bacardi Founder's Day wilde Bacardi vanuit de 'founder's mentality' zijn werknemers terug sturen naar de plek die er voor hun het meest toe doet: de bar! Folkert Tempelman sprak Bacardi-managing director Johan van Vaerenbergh!

Lees verder

Van vakbond naar pensioenfonds!

Rick van Velthuysen ontving Jos Brocken in Let's Talk Business! Vanaf 1 januari is Jos Brocken de nieuwe werknemersvoorzitter van het Pensioenfonds Metaal & Techniek! Hoe werkt een pensioenfonds en hoe geeft hij daar sturing aan?

Lees verder

AI geen toekomstmuziek meer!

Er wordt heel veel over gepraat, maar wat is Artificial Intelligence en hoe werkt het? Richard van Tilborg ontving in SMART Technology emeritus professor Arnold Smeulders van de UvA! Een mini college AI dus!

Lees verder

People Power!

Weer een nieuwe People Power met Glenn van der Burg op New Business Radio! Deze week ontving Glenn in de studio Marnix Geus, Founder van The Present Movement en professor Ton Wilthagen van de Tilburg Universiteit!

Lees verder

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

De people kant van duurzaamheid wordt steeds belangrijker! Veel organisaties geven hier via Maatschappelijk Betrokken Ondernemen vorm aan. In vorige uitzendingen heb je veel Corporate Foundations gehoord, dit keer ging Glenn van der Burg in gesprek met MVO managers!

Lees verder

Met elkaar Connekten!

De eerste uitzending met Fabienne de Vries als presentatrice van Let's Talk Business is een feit! Fabienne ontving in de studio Nico Anten van Connekt, het onafhankelijk netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit!

Lees verder

Let's Talk Finance

In de allereerste aflevering van Let's Talk Finance ontving Ron Lemmens in de studio Henry van Rijn manager zaken bij Univé 'Het Zuiden'. Univé is een verzekeringsorganisatie, die werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. 

Lees verder

Frits Sissing in Van A tot Z Succesvol!

In de eerste uitzending van Van A tot Z Succesvol pakte presentator Hessel Jan Smink gelijk uit! Televisie- en radiopresentator, musicalster en acteur Frits Sissing was te gast! Wat betekent succes voor Frits als alleskunner binnen de media?

Lees verder

Nieuw programma over inspirerende leiders op New Business Radio

Afgelopen week is New Business Radio gestart met een nieuw programma over leiderschap. Het programma ‘Van A tot Z Succesvol’ wordt gepresenteerd door groeiondernemer, spreker en auteur Hessel Jan Smink.

Lees verder

Radicaal het roer om!

In de verpleegzorg wordt vernieuwd richting mensgerichte zorg, maar er is een programma waarbij dit radicaal aangepakt wordt! Glenn van der Burg ontving in People Power Marie-Antoinette Backes, Joep Barthelomeus en Martijn Laterveer van Radicale Vernieuwing verpleeghuiszorg! 

Lees verder

Vitaal ondernemen!

Jacqueline Zuidweg ging in 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' in gesprek met vier experts over ondernemen en gezondheid! Hoe blijf of word ik fit, zowel fysiek als mentaal en wat te doen bij verslaving?

Lees verder

Kill the cyberthreats!

Vandaag de dag is cybersecurity ongelooflijk belangrijk. Bij LogRhythm zorgt men ervoor dat gebruikers cyberbedreigingen snel kunnen detecteren en neutraliseren. Ron Lemmens ontving tijdens een live NBR Update Rob Pronk, Regional Director Central-, Northern & Eastern Europe bij LogRhythm!

Lees verder

Iedere werkgever z'n eigen radiostation!

Een interne mail of nieuwsbrief wordt nauwelijks nog gelezen. En wat dacht je van intranet? Maar collega’s hebben wel een schat aan kennis en ervaring om te delen. Hoe doe je dat dan op een leuke en efficiënte manier? Voor Nuon ontwikkelde wij 'Nuon Sales Radio'!

Lees verder