Nieuws

People Power in de ouderenzorg!

De ouderenzorg is bezig met een grote verandering om cliëntgericht te werken, zodat onze ouderen op een waardige manier verzorgd worden en professionals trots zijn op hun bijdrage daaraan. Femke de Jong draagt als programmaleider daar aan bij, bij zorggroep Archipel!

 

En hoewel het als een mooi streven klinkt, de praktijk kan een stuk weerbarstiger zijn. Glenn van der Burg ging met haar in gesprek wat zij tegenkomt in het leiden van deze verandering. 

 

Ook te gast waren Danielle Braun van de Academie voor Organisatie Cultuur en brandweercommandant Joh van der Zwan! Danielle Braun is schrijfster van het management boek van 2016: the Corporate Tribe. Aan Job van der Zwan was de vraag: Hoe gebruik je antropologie binnen een brandweer organisatie?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug