Nieuws

Frank Arts in de studio

Slim intergreren!

Frank Arts van Enable-U was te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business. Dit is een integratiespecialist die samen werken en samen leven beter maakt. Met slimme oplossingen helpen zij bedrijven, consumenten en burgers om modern zaken te doen.   

Via Enable-U in the Cloud kan elke organisatie het beste wat ze de wereld te bieden hebben de digitaal ontsluiten. En aansluiten op al het goede dat andere bieden hebben. 

Frank Arts, is CEO en medeoprichter van Enable-U. Frank pionierde in de jaren ’90 met toepassingen van kunstmatige intelligentie tijdens zijn studie aan de TU in Eindhoven en raakte in de ban van de kracht van software. Hij greep de kans om hiermee aan de slag te gaan bij CMG en later bij webMethods en Informatica. Daarna zette hij samen met Kees Neven Enable-U op en bouwde het uit tot de leidend ICT-integratiespecialist in Nederland.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Ron Lemmens. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

Luister live