Nieuws

060317 People Power Hago Zorg

PPO: Top Academie!

Veel jongeren hebben het moeilijk met het vinden van een baan. Zeker jongeren zonder diploma. Glenn van der Burg ging maandag in gesprek met onder meer een delegatie van Hago Zorg die onderwijs en het bedrijfsleven bij elkaar brengen!

Onderwijs en bedrijfsleven slaan in Top Academie de handen in elkaar om hier wat aan te doen. Jongeren gaan bij het Erasmus Medisch Centrum leren en werken bij Hago Zorg en halen hun vakcertificaten. Na twee jaar kunnen ze in dienst bij Hago Zorg. 

Tijdens de uitzending sprak Glenn van der Burg ook met Mira Groeneveld van Learn2Work en maakte Jeroen Busscher de uitzending compleet met zijn maandelijkse bespiegeling.

Deze aflevering is onderdeel van de reeks People Power Opinie over de toekomst van de arbeidsmarkt. Meer dan 1 miljoen ZZP'ers. Blijft de flexibilisering doorzetten? En is dat eigenlijk een goede zaak? De zorg dreigt onbetaalbaar te worden met meer dan meer dan 1 miljoen werknemers. Kan dat niet slimmer? Veel mensen zijn langdurig zonder werk. Is er een dwangmiddel nodig voor werkgevers? In People Power Opinie gaan experts en ondernemers in gesprek over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Elke maandag wordt People Power van 16:00 tot 17:00 uur live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live