Nieuws

Vallen, opstaan en weer doorgaan

Europees kampioen ondernemingen starten

In Nederland zijn we al jaren Europees kampioen starten van een onderneming. Vorig jaar waren een recordaantal van 192.672 starters. In de afgelopen jaren is dit aantal enorm gegroeid. naar zo’n 1,8 miljoen. Toch valt bijna de helft binnen 5 jaar af. 

Tijd dus om dieper in het ondernemerschap te duiken en te horen hoe je tot de survivors kunt behoren. Jacqueline Zuidweg spreekt vanaf 15.00 uur over hoe je ondernemer wordt, bent, blijft en nog beter kunt worden. Met Martijn Driessen van Ondernemer Wijzer, Han Dieperink van het Instituut MKB. Ook Frank van Santen van Ondernemers Klankbord en Patrick van Zuijlen van De Bedrijfsoptmalisator.  

Met het programma Vallen, opstaan en weer doorgaan wil Jacqueline graag het onderwerp over financiële problemen bij bedrijven bespreekbaar maken. Om je van voldoende tips te voorzien hoor je veel verschillende experts aan het woord.

Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland). Haar missie en dat van het bedrijf Zuidweg & Partners is het opzetten en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige en landelijk beschikbare schuldhulpverlening aan ondernemers en ex-ondernemers. Inmiddels zijn er ruim 30.000 hulpaanvragen behandeld door het hele land.

Vallen, opstaan en weer doorgaan is elke eerste maandag van de maand te beluisteren tussen 15:00 - 16:00 uur.

Luister live