Nieuws

051216 People Power Daniël de Kievid en Danielle Wetzels

PPO: Schuldhulpverlening

Bij Glenn van der Burg schoven Daniël de Kievid van Budgetcoach Groep en Danielle Wetzels van de Hago aan! Wat zijn de gevolgen van schuldenproblematiek bij werknemers en wat kan je daar als werkgever aan doen?

In de uitzending hoorde je ook Prof. dr. Rick van Baaren met zijn maandelijkse column! Deze keer over de impact van schulden op je werk en op je brein.

Deze aflevering is onderdeel van de reeks People Power Opinie over de toekomst van de arbeidsmarkt. Meer dan 1 miljoen ZZP'ers. Blijft de flexibilisering doorzetten? En is dat eigenlijk een goede zaak? De zorg dreigt onbetaalbaar te worden met meer dan meer dan 1 miljoen werknemers. Kan dat niet slimmer? Veel mensen zijn langdurig zonder werk. Is er een dwangmiddel nodig voor werkgevers? In People Power Opinie gaan experts en ondernemers in gesprek over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Elke maandag wordt People Power van 16:00 tot 17:00 uur live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live