Nieuws

Gerda Verburg

Tegen overlast en voedseltekort!

In Digital Transformation ontving Vincent Everts oud-landbouwminister Gerda Verburg, nu vertegenwoordiger bij de wereldvoedselorganisatie (FAO). Daarnaast kwam headset-fabrikant Plantronics met oplossingen voor geluidsoverlast op de werkvloer.  

Na haar ministerschap ging Gerda Verburg aan de slag bij de wereldvoedselorganisatie (FAO) in Rome. Hoe doet de Nederlandse landbouwtechnologie het in de wereld en op welke manieren gaan we ervoor zorgen dat minder mensen honger lijden?

Frank Timmermans is countrymanager van de Benelux & Nordics voor Plantronics. De headset fabrikant deed onlangs onderzoek naar noise at work en komt met oplossingen om elkaar beter te verstaan in drukke omgevingen. Hoe pakken zit dit aan? En wat kunnen we nog meer van ze verwachten? Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.

'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio.

Luister live