Nieuws

Etrias

Entrepreneur Team Award 2015 finalist Etrias

We stellen je graag voor aan Etrias, het trio leerde elkaar kennen tijdens een studiereis en ontdekten dat Wouter websites bouwde als hobby, Stan een bjjbaan als online-markteer had en Laurens een inkoopkanaal had via de textielfabriek van zijn tante. 

Ze besloten deze kennis en zaken te combineren en openden in 2010 hun eerste webwinkel. Inmiddels zijn ze een e-commerce bedrijf met tientallen niche webshops in binnen- en buitenland.

Door hun gedeelde ambities en elkaar competenties optimaal te benutten weten ze een explosieve groei te realiseren. Afgelopen jaar groeide de omzet met ruim 50%. De heren zijn het niet altijd met elkaar eens, maar weten de benodigde wrijving telkens weer om te zetten naar een geweldige glans. En eens per half jaar draaien ze op elkaars afdeling mee om met een frisse blik verbeteringen door te voeren. 

Voor het derde jaar op rij gaat TeamVenture op zoek naar het beste (opkomende) ondernemersteam van Nederland. Het is de enige award in de wereld die zich specifiek richt op wat velen zien als de belangrijkste succesfactor van innovatieve en snelgroeiende bedrijven: het ondernemersteam.

Stemmen kan je hier.

Luister live