Nieuws

Ramez Ramzy De Ondernemer 230124

De Ondernemer #72

Horecamagnaat Ramez Ramzy was co-host tijdens De Ondernemer.

Ramez Ramzy is één van de jongste horecamagnaten van Nederland. Naast zijn functie als directeur van de Ramzy Group is hij medeoprichter en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Koptische Ondernemers (NVKO) en is hij bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amsterdam. 

Ondanks economische tegenwind en inflatie gaat het goed met het familiebedrijf. Zo werd de afgelopen week nog bekend dat Ramzy Group een partnerschap is aangegaan met bierbrouwer Royal Swinkels (Bavaria). Ramez sprak uitgebreid met Jonathan van Noord over de drijfveren van de jonge topondernemer, de plannen, de trends in de horeca en het toerisme en de verwachtingen voor 2024 en verder in de toekomst.

Verder te gast waren André Dolsma van Qredits, Stefan van Cleef en Steven Tol van Nimbel, Han Bosman van de Webwinkel Vakdagen en Cor Hospes van het boek 'Hart voor Zaken: Hoe bouw je een liefdevolle organisatie.'.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live