Nieuws

Logeion C-day23

New Business Radio deed verslag van C-day23 in Spant!

Je hoorde New Business Radio live van C-day23 in Spant!.

Op donderdag 22 juni vond C-day23 plaats in Theater Spant! in Bussum. Glenn van der Burg deed gedurende de dag op verschillende momenten live-verslag van dit event.

C-day is het grootste jaarlijkse vakcongres voor de communicatieprofessional in Nederland. C-day wordt georganiseerd door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Tijdens C-day werd onder meer gekeken naar de Trends 2022-2023, maar bovenal werd gekeken naar de impact van veranderingen en innovatie op het communicatievak en de communicatieprofessional.

Er kwamen diverse sprekers uit het communicatievak aan het woord over onder andere 'Artificial Intelligence en communicatie', ‘Interne communicatie bij veranderingen’, ‘Purpose van Storytelling’, ‘Gedragsbeïnvloeding’, ‘Communicatie en satire’, ‘De kracht van generatieve media’ en ‘De Agile communicatieprofessional’. Ook was er een speciale sessie voor Young Professionals en een ontmoetingsplein.

Te gast in de uitzending waren Huib Koeleman van Orange Otters, Nathalie Soeteman van Omnicom PR Group, Paul Gremmen van Contenture, Jos Govaart van Coopr, Jaap de Bruijn van VGZ, Esther Durenkamp van Ombudsman Rotterdam-Rijnmond, Monica Wigman van ‘Regel jij het draagvlak’, Thijs Leenman van Verandergedrag en Wil Michels van ‘Communicatie, Communicatiestrategie en Fanstrategie’ en ‘Het Communicatie Model’.

Deze special is na afloop als podcast terug te luisteren op de bekende podcastkanalen.

Luister live