Nieuws

Luke Liplijn

Data, tech en innovatie in nieuwe talkshow op New Business Radio

‘Data Studio’ is de nieuwe maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt.


In het nieuwe programma Data Studio delen autoriteiten hun visie op het verzamelen en gebruik van data. Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?

Data Studio wordt gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en heeft meerdere succesvolle ondernemingen op zijn naam staan.

Luke Liplijn: “Ik kijk uit naar dit programma omdat we hiermee het podium geven aan partijen met een inspirerend verhaal over hoe data gedreven organisaties succesvol kunnen zijn. Ik hoop dat we hiermee veel professionals kunnen motiveren om creatief met data om te gaan”.

Lars Schotanus van New Business Radio: “We zijn blij met deze ‘nieuwe smaak’ erbij op New Business Radio. Data is echt een toverwoord de laatste tijd, waar iedereen het over heeft en iedereen bewust of onbewust bij betrokken is. De hoogste tijd dus om binnen dit, voor velen nieuwe, speelveld de mogelijkheden en kansen met elkaar te delen”.

Data Studio is vanaf donderdag 31 januari a.s. elke laatste donderdag van de maand, tussen 10:00 en 11:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Itunes en Spotify).

Luister live