Nieuws

Maatschappelijk Betrokken People Power!

Het afgelopen jaar heeft Glenn van der Burg een reeks programma's gemaakt over maatschappelijk betrokken ondernemen. In de laatste aflevering in de reeks was te gast Bas van Haastrecht, expert in MBO! Lonneke Roza droeg voor de laatste keer haar column voor!

 

Organisaties als ABN AMRO, Vebego, ASR, KPN en ANWB deelden hun visie en acties op het thema Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Waarom doen bedrijven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Welk effect heeft het op medewerkers en hoe pak je het aan? Glenn ging met Bas van Haastrecht in gesprek over zijn MBO imago onderzoek en de effecten van maatschappelijke betrokkenheid om medewerkers!

 

Voor de meeste mensen is hun werkplek, een kantoor, fabriek of wellicht vervoermiddel, iets waar de werkgever verantwoordelijk voor is. Voor veel schoonmakers is hun dagelijkse werkplek bij de klant. Welke impact heeft deze situatie op de aanpak van ziekteverzuim, arbo en natuurlijk betekenisvol werk? Te gast in het tweede uur waren Oscar Scipio, regiomanager P&O Hago Nederland en Suzanne Albregts van Vebego. Jeroen Busscher was de columnist van deze aflevering!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug