Nieuws

Curaçao

Ondernemen op Curaçao!

Zon, zee en chillen op het strand. Dat is waar de meeste mensen aan denken wanneer ze Curaçao horen. Maar er wordt ook gewoon business gedaan op het Caribische eiland! In de eerste uitzending van Grenzeloos Ondernemen was Folkert Tempelman op Curaçao! 

Hij sprak in Willemstad met Nederlandse ondernemers Arie Pieter Imhoff van Wijnhandel Servir Frais, Arjan van Oorschot van Xcentric Ripper en Patrick Kort van Flipside Skatepark.

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke laatste zaterdag van de maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen! Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

Het karakter van Grenzeloos Ondernemen is down to earth en inhoudelijk. Met een ontspannen tone of voice die zelfspot en relativiteit ruim baan biedt. Het mag mis gaan en er mag (en moet zelfs) gelachen worden. Belangrijk zijn de open uitstraling, de laagdrempeligheid en goede interactie met luisteraars en community.


Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

Luister live