Nieuws

Maatschappelijk ANWB!

De ANWB is de grootste vereniging van Nederland. Zeer maatschappelijk actief en voor de verandering is dit eens geen Corporate Foundation. In People Power nam Glenn van der Burg een kijkje in de maatschappelijke activiteiten van ANWB met als gast Araya Sumter! 

 

Hoe onderhouden zij maar liefst een leger van 10.000 vrijwilligers? Ook sprak Glenn met één van de maatschappelijke partners van ANWB, Jan Wezeldonk van Nationaal Fonds Kinderhulp.

 

In het tweede uur van People Power ging Glenn in gesprek met prof. Aukje Nauta over flexibilisering van werk. Daarbij keken ze naar wat de effecten op mensen en hun psychologische gesteldheid zijn. Hoeveel flex kan een mens hebben en welk soort flex is slecht voor mensen en welk soort goed?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug