Nieuws

HR creates People Power!

Vanaf januari 2018 start Glenn van der Burg een nieuw maandelijks thema onder de titel “HR creates People Power”, waarin hij met HR verantwoordelijken in gesprek gaat over de kracht van mensen in organisaties. De eerste gast was Cindy Meervis, HR directeur bij Royal HaskoningDHV!

 

Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pak jij het aan in jouw organisatie? Hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Dit zijn de reeks vragen die voorbijkomen in HR creates People Power!

 

Betekenisvol werk zorgt voor enthousiaste en productieve medewerkers, maar het zorgt ook voor meer geluk en plezier in het werk? Vebego deed onderzoek naar betekenisvol werk en kwam tot vijf factoren. Wat zijn die factoren, waarom zijn ze van belang en wat is het effect op prestaties? Glenn van der Burg vroeg het het tweede uur aan prof. Rick van Baaren, prof. Henk Volberda en Annette van Waning van Vebego!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug