Nieuws

Richard en Rosalie van Smart Technology

Store of the Future

Richard van Tilborg en Rosalie Peterse met het programma SMART Technology, hadden dit keer Frank Quix te gast met zijn project 'The Store of the Future'. Ook was er aandacht voor het scannen van bankbiljetten.

Online retail neemt steeds grotere vormen aan, maar de fysieke winkel blijft bestaan. De vraag is: wat wil de consument van de toekomst? Wat wordt de rol van de winkel? Hoe gaat de fysieke winkelomgeving er in de toekomst uitzien? Op welke manier zal technologie het winkelen leuker en makkelijker maken in de toekomst? Dit soort vragen werden besproken met Frank Quix, die dit dus wil gaan ontdekken met Store of the Future.

Presentator Richard van Tilborg, partner innovative technologies @Ordina SMART Technologies en Rosalie Peterse nemen ons mee wekelijks mee in de wereld van de innovaties in de technologie. Technische ontwikkelingen gaan steeds sneller, worden betaalbaarder, worden kleiner en komen hiermee dichter bij de mens te staan. In het programma SMART Technology wordt stil gestaan wat dit voor mogelijkheden en nieuwe toepassingen biedt en hoe deze ons werk en leven makkelijker maken. 


SMART Technology is er iedere dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Luister live