Programma's

Roelof Hemmen en Hans Ober

Selfmade in Holland

Luister elke dinsdag aansluitend aan De Ondernemer om 13:00 uur naar Selfmade in Holland met topjournalist Roelof Hemmen.

Van 1 november tot eind december kun je elke dinsdag kijken en luisteren naar een jonge selfmade Nederlander die succesvol is geworden met ‘new commerce’, een innovatieve manier van handel drijven. Vinden deze ondernemers zelf dat ze het gemaakt hebben? Wat is hun persoonlijke definitie daarvan? Wat hebben ze opgegeven om tot hun succes te komen? Onder meer de oprichters van TicketSwap, My Jewellery en Fabienne Chapot delen hun visie op topondernemerschap in relatie tot hun privéleven en hun persoonlijke toekomst.

De serie Selfmade in Holland is een initiatief van Suzan Eikelenstam van Webhelden, een netwerk voor eigenaren van consumer brands, en journalist Roelof Hemmen. De ambitie is om Nederlandse topondernemers te belichten en nieuwe generaties te inspireren.

Selfmade in Holland is een productie van De Ondernemer met ondernemersnetwerk Webhelden, in samenwerking met Klarna en Adyen.

Luister live