Programma's

Ron Lemmens in actie

Grip op Geldstromen

Elke tweede woensdag van de maand gaat het tussen 14:00 en 15:00 uur op New Business Radio over geldstromen en het IT-landschap.

Binnen de overheid en financial services market zijn er veel uitdagingen wanneer het gaat om geldstromen en vooral om daar goed grip op te krijgen. Denk hierbij aan het juist uitkeren van toeslagen, verantwoording van subsidies, rekeningrijden, pensioenen, verzekeringen, inkoop, cloud transities, IT en andere processen die moeten worden aangepast ten gevolge van wetswijzigingen en alle andere uitdagingen die het met zich meebrengt. Zowel overheden als de financial services market kampen met dezelfde vraagstukken en uitdagingen.

Hoe krijg je nu beter en slimmer grip op die financiële processen? Kan je als overheidsinstantie krachten bundelen door samen te werken? Van welke andere sectoren kan je leren en hoe pas je die methodes toe?

Ron Lemmens belicht in het programma 'Grip op Geldstromen' samen met gerenommeerde experts vanuit allerlei invalshoeken (overheid, IT, wetenschap) een aantal maatschappelijke thema’s en vraagstukken die van invloed zijn op geldstromen en het IT-landschap. 

'Grip op Geldstromen' hoor je elke tweede woensdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur en is na afloop terug te luisteren via de bekende podcastkanalen.

'Grip op Geldstromen' is een initiatief van iQibt: Quality in business and technology.

Luister live