Nieuws

Roland Pechtold van GroenLeven en Evert den Boer 25062021

Trust the energy

Het elektriciteitsnet in ons land is robuust en kent een grote betrouwbaarheid. Toch staat de capaciteit van het elektriciteitsnet onder druk. Glenn van der Burg sprak tijdens Impact met Roland Pechtold van GroenLeven en Evert den Boer, voorzitter van Netbeheer Nederland.

In de verduurzaming van een organisatie speelt de duurzaamheidsmanager een belangrijke rol. Daarom maakt Glenn van der Burg een reeks afleveringen van Impact waarin hij in gesprek gaat met de duurzaamheidsverantwoordelijken. In deze aflevering van Impact keek hij naar het duurzaamheidsbeleid van Enexis.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum Impact Centre ErasmusGroenLeven, marktleider op het gebied van zonne-energie, en duurzaam-ondernemen.nl, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Impact is elke tweede en vierde vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live