Nieuws

171120 Business Open 3.0

De mens in het bedrijf

Roelof Meijer nam zijn gasten tijdens de uitzending van Business Open 3.0 mee in het thema: 'De mens in het bedrijf'. Nathalie Leenen, René Metz, Oswald Jansen, Koen Rutten en Sjoerd Goodijk waren te gast.

Nathalie Leenen is stress en burn-out herstelcoach en weet alles over werkgeluk, René Metz is mede-oprichter en eigenaar van Easy Office Online, Oswald Jansen is advocaat bestuursrecht, Koen Rutten is netwerk coach bij Business Open en Sjoerd Goodijk is directeur/eigenaar van Goodijk Personeel. 

Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit nieuwe magazine programma. Netwerken en zakelijke relaties blijven de sleutels voor continuïteit en een succesvolle toekomst voor een bedrijf. Door elkaars business goed te kennen wordt het ook vanzelfsprekender om elkaar te introduceren bij elkaars relaties. Het nieuwe programma Business Open 3.0 verbindt in elke uitzending verschillende zakelijke relaties aan elkaar om samen op een leuke manier succesvol zaken te kunnen doen.

Het programma is elke derde dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Business Open 3.0 wordt gepresenteerd door Roelof Meijer, die ook het programma My Personal Finance al maakt op New Business Radio. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Luister live