Nieuws

People Power Foundation en Impact

In People Power stond een relatief nieuwe Foundation centraal: de AFAS Foundation! Glenn van der Burg ontving Gerben Eversdijk en Roos van der Spek van de AFAS Foundation! Daarnaast was ook Jacob Jan Vreugdenhil van Stichting Woord en Daad te gast!

 

In twee jaar tijd hebben de ze bij de AFAS Foundation een professionele stichting opgezet met een duidelijk karakter, beïnvloed door de cultuur van AFAS manier. Met hun Foundation willen ze inspireren tot beter ondernemen en daar bedoelen ze mee, meer organisaties die een deel van hun winst herinvesteren in de maatschappij. 

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug