Nieuws

Bert Kok MediaMatters tijdens MatchMaking Days

Matchmaking voor start-ups!

De uitzending van MediaMatters stond helemaal in het teken van de MatchMaking Days! Dertien start-ups uit elf landen deden daar aan mee. Gedurende drie dagen werden ze voorbereid op de pitch voor de zes deelnemende mediabedrijven en een groot aantal gasten!

De MatchMaking Days waren zeer succesvol. De pitches leidden tot maar liefst 61 gesprekken en 34 matches. De komende weken zullen nadere gesprekken plaatsvinden tussen de mediabedrijven en de start-ups.

In de uitzending lieten Bert en Rick interviews horen met de start-ups Consent.io uit Bulgarije, Krzana uit Groot-Brittannië en EzyInsights uit Finland. Ook hadden ze een gesprek met Wilko van Iperen, hoofd digital van BNNVARA en speciale gast Vincent Peyrègne, CEO van WAN-IFRA de wereldwijde belangenorganisatie van nieuwsuitgevers.

Het programma ‘MediaMatters’ wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld. ‘MediaMatters’ wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok.

MediaMatters is een project van stichting iMMovator. MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.

Luister live