Nieuws

Zelfredzaamheid is key!

Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is het belangrijkste doel van Rabobank Foundation. In eigen land en ver daarbuiten. Pierre van Hedel is directeur-bestuurder van Rabobank Foundation en was te gast bij Glenn van der Burg en Annette van Waning in People Power!

 

Lonneke Roza, onderzoeker van Erasmus Universiteit, verzorgde weer haar maandelijkse column.

 

De Sustainable Development Goals moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030. De Sustainable Development Goals of SDGs worden door steeds meer bedrijven geadopteerd om structuur en richting te geven aan hun duurzame strategie. Waarom helpt deze lijst van doelen? Hoe zet je ze slim in en vooral hoe betrek je medewerkers erbij? Met Geanne van Arkel van Interface en Annette van Waning van Vebego had Glenn twee duurzame koplopers in de studio die haarfijn antwoord gaven op al deze vragen.

 

Ook Sven Romkes was weer van de partij met zijn maandelijkse column over inclusie.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug