Nieuws

Math man in mad men's world

Wat is de impact van de vierde industriële revolutie en digitaal darwinisme op tv, uitgevers en media? En hoe gaan toonaangevende multinationals hier mee om? Folkert Tempelman sprak over met Igor Beuker in Let's Talk Business! 

 

Igor Beuker is marketing & media visionair, serial entrepreneur en toonaangevend keynote speaker. Wij zenden live uit vanaf de International Broadcasting Convention (IBC) 2017 op de RAI in Amsterdam.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast(en). Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Folkert Tempelman. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

 

Ga terug