Nieuws

Piek de dynamiek!

De dynamiek in teams is cruciaal voor het bereiken van resultaat. Maar wat als er wantrouwen heerst, onbegrip of irritatie? Hoe krijg je inzicht in de heersende dynamiek en welke ingreep gaat helpen? Martijn Meima werkt met een bijzondere werkwijze om dit voor elkaar te krijgen!

 

Aansluitend was er een uitzending van People Power Foundation. De Alliander Foundation is een speciale Corporate Foundation in Nederland, omdat hun focus ligt op het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven van de eigen medewerkers. In de uitzending waren Marjolein van Leeuwen van de Alliander Foundation en Johan Bos, die regelmatig vrijwilligerswerk doet via de Alliander Foundation, te gast bij Glenn van der Burg!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug