Nieuws

Power in de Peoplezorg!

In de verplegingssector is een transitie gaande vanuit een prachtige visie: 'De professional en de Bewoner centraal'. Klinkt logisch, maar dat heeft nogal wat voeten in aarde! Hoe pak je dat aan binnen je organisatie? Eva van Zelm van Topaz was te gast bij Glenn van der Burg!

 

Eva van Zelm begeleidt de radicale vernieuwing binnen haar organisatie Topaz.

 

'Krapte op arbeidsmarkt vormt belemmering voor economie' en dat terwijl we toch pas net uit de crisis zijn? Hoe is het er nu echt aan toe op de arbeidsmarkt en hoe ga je daar nu mee om als organisatie? Hoogleraar Arbeidsmarkt Ton Wilthagen en employerbrandingspecialist Marcel van der Quast gaven inzicht en praktische oplossingen.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug