Nieuws

MultiTankcard

Nieuwe koers voor MultiTankcard

Het groeiend aantal zzp’ers verandert niet alleen de economie, maar ook de sector mobiliteit. Het aandeel zelfstandigen onder automobilisten en OV-reizigers is in 2017 groter dan ooit. Directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman ziet kansen, zo zei hij op New Business Radio.

Voor bijna een miljoen Nederlanders vormt het zzp-schap inmiddels de belangrijkste inkomstenbron. Vanwege de snelle groei van het aantal zelfstandigen gaat MultiTankcard zich gerichter dan voorheen toeleggen op dit segment. De nieuwe koers wordt vormgegeven onder leiding van Patrick Roozeman, sinds september 2016 directeur van het mobiliteitsbedrijf uit Hoofddorp.

“Van oudsher zijn leasemaatschappijen onze partner – en dat blijft natuurlijk zo,” benadrukt Roozeman op New Business Radio, voorheen werkzaam voor creditcardmaatschappij American Express. “Maar als marktleider kunnen wij onze ogen niet sluiten voor de groeiende groep zzp’ers en mkb’ers die op zoek is naar een mobiliteitsoplossing. Dus passen wij ons portfolio daarop aan, te beginnen bij de zzp-markt.”

Luister live