Nieuws

Agile is het toverwoord!

Iedereen wil agile en werken met burn down charts. Maar wat is het nou eigenlijk en wat vraagt het van de inrichting van je bedrijf om agile te kunnen werken? Tijdens People Power ging Glenn van der Burg in gesprek met Rini van Solingen, Directeur van Prowareness!

 

Ook was er weer een nieuwe editie van People Power Change! Om mee te kunnen met de razendsnelle veranderingen moeten de meeste organisaties hun manier van werken voortdurend aanpassen. En dat vraagt veel van het gedrag van mensen uit deze organsiaties. Hoe verander je je eigen gedrag in tijden van verandering? Jeroen Busscher gaat daarover in gesprek met coach Valentijn Ouwens van leiderschapsinstituut De Baak. Al zijn hele leven helpt hij medewerkers en leiders in hun persoonlijke ontwikkeling en verandering. 

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug